OM

Greenway grundades 2010. Greenway har från början bara designat och tillverkat batteripaket, och det är fortfarande vårt enda fokus idag. Greenway har tävlat i nästan alla branscher som använder bärbara enheter. Till exempel inom elcykelindustrin, med sina exceptionellt höga kvalitetsstandarder, har Greenway blivit den dominerande aktören. År 2017 blev K-Tech New Energy Co, Ltd ett helägt dotterbolag till Greenway's, som huvudsakligen tillhandahåller olika avancerade litiumbattericeller. Nu har vi 2 professionella monteringsfabriker och 1 cylindrisk batterifabrik, täckt med nästan 500 000 kvadratmeter och cirka 1500 anställda. I slutet av 2019 ägde och deklarerade Greenway och dess dotterbolag mer än 240 patent, inklusive 24 uppfinningspatent. Greenway Technology Co, Ltd, Greenway New Energy Co, Ltd och K-tech New Energy Co, Ltd är alla "nationella högteknologiska företag". Och de är ISO-9001, ISO14001, OHSAS 18001 certifierad anläggning också. Greenway Manufacturing har lång erfarenhet av varje aspekt av design- och tillverkningsprocessen för batterier. Vi tillverkar och gör nästan allt internt, inklusive vår egen SMT – och vi har gjort det i tio år, sätter Greenway i framkant inom batteritillverkning. Från de tidiga stadierna av produktdesign genom leverans har Greenway erfarenhet och resurser för att hjälpa designingenjörer att säkerställa en smidig designprocess och projektledning uppfyller leveransscheman. 5 miljoner produktförsäkringar i US-dollar och europeiska kontor i Belgien ger dig effektiv kundservice.

visa mer

PRESSRUM

Tvåhjulsbatteritillverkare tar dig för att förstå: enhet av elektriska tvåhjulsbatteristandarder är nödvändigt

Tvåhjulsbatteritillverkaren säger att i vardagslivet, Vi ser ibland några rapporter om elfordonsolyckor. Som kärndelarna i elektriska tvåhjuliga fordon, batteriet beror också på oavsiktlig användning eller produktens kvalitet.

2021-09-28 visa mer

Underhållstips för tvåhjuliga batteriprodukter

Tvåhjulsbatteritillverkare säger att många människor hoppas att deras tvåhjuliga elfordon kan hålla längre, så vi kan inte klara oss utan vår dagliga underhåll av tvåhjuliga batteriprodukter. Låt oss ta en titt på det.

2021-09-30 visa mer

Principen för bärbara batteriprodukter

Bärbara batteriprodukten är batteriet i anteckningsboken. Nu är användningen av laddningsbara batterier en av fördelarna med bärbara datorer i förhållande till stationära datorer. Det kan i hög grad underlätta användningen av bärbara datorer i olika miljöer.

2021-10-13 visa mer

Hemligheten med batteripaketet: Vad finns det förutom batteriet?


Intern struktur för bärbara batteriprodukter

Den interna strukturen av bärbara batteri består huvudsakligen av tre delar: batterikärna, laddning och urladdning styrkrets, och temperatur återkopplingslinje.

2021-10-16 visa mer

Vilka är nackdelarna med litium-jon-batterier- faror och lösningar


Solenergi batteriladdare-arbetar, kvantitet och val


Analys av 10 fördelar med LEV Batteriet

Välkommen att köpa de billigaste och bästa kvalitet Pris LEV Batteri produkter från tillverkare porslin.

2021-04-01 visa mer

visa mer