DE NOBIS

Grinvej je osnovan 2010. Od samog početka, Greenway je dizajnirao i proizveo samo pakovanje baterija, a to nam je i danas jedini fokus. Greenway se takmičio u skoro svakoj industriji koja koristi prenosne uređaje. Na primer, u industriji e-bicikala, sa izuzetno visokim standardima kvaliteta, Grinvej je postao dominantan igrač. U 2017. godini, K-Tech New Energy Co.,Ltd je postao podružnica Greenway-a, koja uglavnom obezbeđuje razne napredne ćelije litijumskih baterija. Sada imamo 2 fabrike profesionalnih montaža i 1 fabriku cilindričnih baterija, pokrivenih sa skoro 500.000sq.ft, i oko 1500 zaposlenih. Od kraja 2019. godine, Grinvej i njegove podružnice posedovali su i proglasili više od 240 patenata, uključujući 24 patenata izuma. Greenway Technology Co., Ltd, Greenway New Energy Co., Ltd i K-tech New Energy Co., Ltd su sva "nacionalna visokotehnološka preduzeća". I oni su ISO-9001, ISO14001 ,OHSAS 18001 sertifikovani objekat takođe. Greenway Manufacturing ima veliko iskustvo sa svakim aspektom procesa dizajniranja i proizvodnje baterija. Pravimo i radimo skoro sve u kući, uključujući i sopstveni SMT — i to radimo već deset godina, stavlja Grinvej na čelo proizvodnje baterija. Od rane faze dizajna proizvoda kroz isporuku, Greenway ima iskustvo i resurse koji pomažu inženjerima u dizajniranju da obezbede nesmetan proces dizajniranja i upravljanje projektima zadovoljava raspored isporuke. Osiguranje proizvoda od 5 miliona američkih dolara i Evropska kancelarija u Belgiji pružaju vam efikasnu uslugu posle prodaje.

magis

PERITUS NUNTIA

Dva točaka proizvođača baterije će va uzeti da razumiti: ujedinjenja električne dva kolega baterije je nevjerovatno.

Dva točaka proizvođač baterije kaže vam da u dnevnom životu, Ponekad vidimo neki izvještaje o električnim nesrećama dvije točele vozile. Kao jezvno električne dijelove električne dvostrukih vozila, baterija je također zbog neposrednog upotreba ili kvalifika samog proizvoda.

2021-09-28 magis

Održava za održavanje za dvije bolove baterije proizvode

Dva proizvođača baterije kaže da mnogi ljudi nadaju da njihovih električne vozile od dvostruka mogu trajeti duže, Da pa ne možemo raditi bez naš svakodnevnog održavanja dvije vode batire proizvode. Pomatmo ga.

2021-09-30 magis

Princip Notebook Batery proizvoda

Notebook batery proizvod je baterija u notnika. Sada korištenje ponovnog baterija je jedan od prednosti kompjutera u odnosu na programom kompjutera. To može veoma olakšati upotrebu kompjutera notebook u raznim okolišama.

2021-10-13 magis

Tajna pakovanja baterije: Šta još ima osim baterije?


Unutradne strukture Notebook batery proizvoda

Utrašnja struktura Notebook batery se uglavnom sastoji od tri dijelova: odbor od strane baterije, optužbe i ostvarivanja, i liniju ponerana temperature.

2021-10-16 magis

What Are The Disadvantages Of Lithium-jon Batteries- Dangers And Solutions


Solarni punjač za baterije radi, količina i izbor


Analiza 10 preda LEV baterije

Pozvolo da kupi najijem i najboljih kvalifika proizvoda LEV baterije proizvođačima.

2021-04-01 magis

magis