О компанији

Гринвеј је основан 2010. Од самог почетка, Греенwаy је дизајнирао и произвео само паковање батерија, а то нам је и данас једини фокус. Греенwаy се такмичио у скоро свакој индустрији која користи преносне уређаје. На пример, у индустрији е-бицикала, са изузетно високим стандардима квалитета, Гринвеј је постао доминантан играч. У 2017. години, К-Тецх Неw Енергy Цо.,Лтд је постао подружница Греенwаy-а, која углавном обезбеђује разне напредне ћелије литијумских батерија. Сада имамо 2 фабрике професионалних монтажа и 1 фабрику цилиндричних батерија, покривених са скоро 500.000 сq.фт, и око 1500 запослених. Од краја 2019. године, Гринвеј и његове подружнице поседовали су и прогласили више од 240 патената, укључујући 24 патената изума. Греенwаy Тецхнологy Цо., Лтд, Греенwаy Неw Енергy Цо., Лтд и К-тецх Неw Енергy Цо., Лтд су сва"национална високотехнолошка предузећа". И они су ИСО-9001, ISO14001 ,ОХСАС 18001 сертификовани објекат такође. Греенwаy Мануфацтуринг има велико искуство са сваким аспектом процеса дизајнирања и производње батерија. Правимо и радимо скоро све у кући, укључујући и сопствени СМТ — и то радимо већ десет година, ставља Гринвеј на чело производње батерија. Од ране фазе дизајна производа кроз испоруку, Греенwаy има искуство и ресурсе који помажу инжењерима у дизајнирању да обезбеде несметан процес дизајнирања и управљање пројектима задовољава распоред испоруке. Осигурање производа од 5 милиона америчких долара и Европска канцеларија у Белгији пружају вам ефикасну услугу после продаје.

Погледај још

и вести

Proizvođači baterije sa dvotočama će vas odvesti da razumijete: ujedinjenje električnih standarda baterije s dva kotača je imperativa

Proizvođač baterije sa dva kotača kaže da u svakodnevnom životu, Povremeno vidimo neke izvještaje o nesrećima na električnim vozilom. Kao jezgro elektrièni dijelovi elektriènih vozila na dvotoèku, baterija je također zbog nehotične uporabe ili kvalitete samog proizvoda.


Savjeti za održavanje za proizvode od dva kotača baterije

Proizvoðaèi baterije sa dva toèka kažu da mnogi ljudi nadaju da æe njihova dvokolska elektrièna vozila trajati duže. Tako da ne možemo bez našeg dnevnog održavanja proizvoda od dva kotača baterije. Pogledajmo.


Načelo Notebook baterijskih proizvoda

Bilješka baterija proizvod je baterija u bilježnici. Sada je korištenje punjenja baterija jedna od prednosti prijenosnih računala u odnosu na radne površine. To može uvelike olakšati korištenje biljeških računala u različitim okruženjima.


Тајна паковања батерије: Шта још има осим батерије?


Unutarnja struktura proizvoda za bilježnicu baterije

Unutarnja struktura bjelica baterije uglavnom se sastoji od tri dijela: jezgra baterije, napuni i ispušni kontrolni krug ploče, i linija povratne temperature.


Wхат Аре Тхе Дисадвантагес Оф Литхиум-јон Баттериес- Дангерс Анд Солутионс


Kako kupiti proizvode lakih vozila baterija

Proizvodi lakih vozila za baterije su izvor energije za električna vozila. Velika većina električnih vozila opremljena je olovo-kiselinim baterijama. Olovne kiseline baterije su niske troškove i troškovno učinkovite.


Соларни пуњач за батерије ради, количина и избор


Погледај још