Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Për të zgjeruar arritjen tonë globale, Greenway hap një ndërtesë të re në Indonezi.

2023-09-01 Shih më shumë

Revolucionimi i lëvizjeve: dy rrota e innovacionit të baterisë bën qendër.

2023-07-14 Shih më shumë

Baterinë e rikeqësore të Li-ionit: forcuar të ardhmen e fuqisë së pushtetit të Portueshme

Bateritë e baterisë së linjës janë shfaqur si një inovacion që ndryshon lojra, duke revolucionizuar peisazhin e zgjidhjeve të energjisë portable. Këto pajisje të përparuara të ruajtjes së energjisë janë duke i fuqizuar një gamë të gjerë elektronike, Duke mundësuar lëvizjen më të madhe dhe qëndrueshmëri në jetën tonë të përditshme.

2023-07-05 Shih më shumë

Bateria e motorrave elektrike: Përparimet në Teknologjinë Lithium-Ion drejtojnë të ardhmen e transportit të qëndrueshëm.

Popullsia në rritje e motorave elektrike ka çuar në një kërkesë në rritje për të besueshme, të efektshme, dhe Baterinë elektrike të gjatë. Teknologjia e ionit e lithiumit ka dalë si zgjidhja kryesore, duke paketuar më shumë energji se baterit tradicionale plumb-acid, duke aktivuar një interval më të gjatë.

2023-06-26 Shih më shumë

Përfitimet e kalimit në teknologjin e baterisë 21700

Kalimi i teknologjisë së baterisë 21700 ofron një sërë përfitimesh për një sërë aplikimesh. Me dendësinë e lartë të energjisë dhe prodhimin e përmirësuar të energjisë, bateria 21700 ofron një zgjidhje më të efektshme dhe të besueshme për makinat elektrike, mjetet e energjisë, elektronika të konsumit dhe aplikime të tjera.

2023-06-06 Shih më shumë

Rritja e baterisë 21700: e ardhmja e bateriave Lithium-Ion.

Bateria 21700 po bëhet me shpejtësi zgjedhje për aplikimet e bateris së lithiumit-ionit. Me kapacitetin e saj të lartë të energjisë dhe përmirësuar të energjisë, bateria 21700 është vendosur të revolucionizojë tregun, ofron një zgjidhje më të efektshme dhe më të besueshme për një sërë aplikimesh, duke përfshirë makinat elektrike, mjetet e energjisë dhe elektronika të konsumit.

2023-06-02 Shih më shumë

21700 Bateri - E ardhmja e Teknologjisë së Baterisë

Bateria 21700 është një bateria e re lithiumi e cila është vendosur të revolucionizojë mënyrën se si pajisjet elektronike dhe makinat elektrike janë fuqizuara .. Teknologjia e re e baterias ofron dendësi të lartë energjie, cikli më i gjatë jetës, dhe ul kostot e përgjithshme krahasuar me baterit tradicionale 18650.

2023-05-30 Shih më shumë

Dy bateri me rrota është e ardhmja e transportit elektrik.

Bateri e dy rrota është e ardhmja e transportit elektrik. Kjo teknologji novative është projektuar për të fuqizuar biçikletat elektrike, skuturë dhe makina të tjera të vogla, ofron një burim të besueshëm dhe të efektshëm energjie.

2023-05-23 Shih më shumë

Shih më shumë