Rreth nesh

Shih më shumë

Lajme

Sa kohë mund të zgjasë një bateri me dy rrota në përgjithësi

Dy bateri me rrota në përgjithësi mund të përdoren për dy apo tre vjet, por disa njerëz blejnë prodhime të ulët për të lirë, Operacioni i papërshtatshëm dhe mirëmbajtje të pakujdesshëm, etj. duke bërë një shkurtim të rëndë të jetës së dy baterive me rrota.

2022-12-06 Shih më shumë

Cila nga dy bateritë e rrota është më e sigurt.

Dy prodhues të baterisë me rrota ju thonë se me pasurimin e prodhimeve elektrike, Lloje të ndryshme baterish janë shfaqur në treg, të tilla si bateritë e acidit plumbi, bateritë lithium.

2022-09-01 Shih më shumë

Si ta bëjmë baterian elektrike më të qëndrueshme

Shumë njerëz në përgjithësi reagojnë se bateriat elektrike nuk janë të qëndrueshme. Në fakt, gjatë përdorimit, është e nevojshme t’u kushtojmë vëmendje shumë aspekteve, për t’u bërë baterinë më të qëndrueshme.

2022-09-08 Shih më shumë

Cilat janë gabimet e zakonshme të baterisë elektrike

Prodhuesit e bateris së skuterit elektrik thanë se përdoruesit shpesh raportonin disa probleme, të cilat dukeshin të ishin "të popullore". Por mundësia e vërtetë është e madhe. Pra, nëse keni takuar më parë apo jo, të lutem lexo me kujdes.

2022-09-15 Shih më shumë

Parimi i akuzues dhe i dërguar i baterisë 18650

Parimi punës i baterisë 18650 i referohet parimit të saj të akuzuar dhe të shkarkimit. Kur të ngarkohet bateria, joonet e lithiumit prodhohen në elektrodën pozitive të baterisë.

2022-09-22 Shih më shumë

Sa i madh është kapaciteti i baterisë 18650

Kapaciteti kryesor i baterisë 18650 është 1800mAh~3500mAh, dhe një pjesë e vogël ka një kapacitet nominale prej më shumë se 4000mAh.

2022-09-29 Shih më shumë

Maevings motori elektrik me bateri 2 x 2.4 kWh Greenway.

2022-09-29 Shih më shumë

Historia e baterisë 18650

Kapaciteti kryesor i baterisë 18650 është 1800mAh~3500mAh, dhe një pjesë e vogël ka një kapacitet nominale prej më shumë se 4000mAh.

2022-10-11 Shih më shumë

Shih më shumë