O NAS

Greenway je bil ustanovljen leta 2010. Od začetka je Greenway zasnoval in izdeloval samo baterijske pakete in to je še danes naš izjema. Greenway je tekmoval v približno vsaki panogi, ki uporablja prenosne naprave. Na primer, v industriji e-koles, s svojimi izjemno visokimi standardi kakovosti, je Greenway postal prevladujoči igralec. Leta 2017 je družba K-Tech New Energy Co,Ltd postala hčerinsko podjetje družbe Greenway's, ki v glavnem zagotavlja različne napredne litijeve baterijske celice. Imamo 2 profesionalni tovarni sestave in 1 tovarno cilindrične baterije, pokrito s skoraj 500.000 kvadratnih ft, in okoli 1500 zaposlenih. Od konca leta 2019 so Greenway in njene hčerinske družbe v lasti in razglasile več kot 240 patentov, vključno s 24 patenti izumov. Greenway Technology Co, Ltd, Greenway New Energy Co, Ltd in K-tech New Energy Co, Ltd so vsi "nacionalna visokotehnološka podjetja". In so ISO-9001, ISO14001 ,OHSAS 18001 certificiran objekt preveč. Greenway Manufacturing ima obsežne izkušnje z vsakim obrazom oblikovanja in proizvodnega procesa baterij. Delamo in delamo skoraj vse v hiši, vključno z lastnim SMT - in to počnemo že deset let, greenway postavi v čelo proizvodnje baterij. Od zgodnjih stopenj oblikovanja izdelkov z dostavo ima Greenway izkušnje in vire za pomoč pri oblikovanju inženirjev, ki zagotavljajo nemoten postopek oblikovanja in vodenje projektov izpolnjujejo razpored dostave. 5 milijonov ameriških dolarjev zavarovanje izdelkov in Evropski urad v Belgiji vam zagotavljajo učinkovito storitev poprodaje.

Poglej več

NOVICE

Proizvajalci dveh kolesnih baterij vas bodo razumeli: združevanje električnih standardov dvokolesnega baterija

Proizvajalec dveh kolesnih baterij pravi, da v vsakdanjem življenju, Občasno vidimo nekaj poročil o nesrečah z dvokolesnim vozilom. Kot jedro električni deli električnih dvokolesnih vozil, baterija je tudi posledica nenamerne uporabe ali kakovosti samega izdelka.

2021-09-28 Poglej več

Vzdrževalni nasveti za izdelke z dvokolesnimi bateriji

Proizvajalci dveh kolesnih baterij pravijo, da mnogi upajo, da bodo njihova dvokolesna električna vozila lahko trajala dlje. tako ne moremo brez dnevnega vzdrževanja dvokolesnih baterijskih izdelkov. Poglejmo.

2021-09-30 Poglej več

Načelo notebook izdelkov baterije

Notebook izdelek baterije je baterija v notesu. Zdaj je uporaba baterij za polnjenje ena od prednosti prenosnih računalnikov glede na namizne računalnike. To lahko zelo olajša uporabo prenosnih računalnikov v različnih okoljih.

2021-10-13 Poglej več

Skrivnost baterije: Kaj je še poleg baterije?


Notranja struktura izdelkov notebook baterije

Notranja struktura Notebook baterije je sestavljena predvsem iz treh delov: jedro baterije, polnilni in praznjeni krmilni tokokrog, in povratne črte temperature.

2021-10-16 Poglej več

Kakšne so slabosti litij-ionih baterij- Nevarnosti in rešitve


Solarna baterija polnilec-delo, količina in izbira


Analiza 10 prednosti LEV baterije

Dobrodošli kupiti najcenejšo in najboljšo kakovost Cena LEV baterija izdelkov proizvajalcev.

2021-04-01 Poglej več

Poglej več