PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Pentru a ne extinde întinderea globală, Greenway deschide o nouă unitate în Indonezia.

2023-09-01 Vezi mai mult

Într-un pas semnificativ către transportul durabil, apariția tehnologiei bateriei cu două roți este gata să transforme opțiunile de mobilitate; oferirea unei soluții eficiente și ecologice pentru navetiști urbani.

2023-07-14 Vezi mai mult

Baterie Li-ion reîncărcabilă: Puterea viitorului de putere portabilă

Bateriile Li-ion reîncărcabile au apărut ca o inovație care schimbă jocurile, revoluționând peisajul soluțiilor de energie portabilă. Aceste dispozitive avansate de stocare a energiei alimentează o gamă largă de electronice, o mai mare mobilitate și o durabilitate în viața noastră de zi cu zi.

2023-07-05 Vezi mai mult

Acumulatori de motociclete electrice: Avansamente în tehnologia litiu-ion conduce viitorul transportului durabil.

Popularitatea crescândă a motocicletelor electrice a dus la o cerere crescândă de fiabilitate, eficientă, și de lungă durată de baterie electrică motociclete. Tehnologia de litiu-ion a apărut ca soluţie principală, ambalarea mai multă energie decât bateriile de plumb-acid tradiţionale, permițând o gamă mai lungă.

2023-06-26 Vezi mai mult

Beneficiile de a trece la tehnologia de baterie 21700.

Trecerea la tehnologia bateriei 21700 oferă o gamă de beneficii pentru o serie de aplicații. Cu densitatea sa de energie ridicată și îmbunătățirea puterii de putere, bateria 21700 oferă o soluție mai eficientă și mai fiabilă pentru vehiculele electrice, scule electrice, electronice de consum și alte aplicații.

2023-06-06 Vezi mai mult

Creșterea bateriei 21700: Viitorul bateriilor litiu-Ion

Bateria 21700 devine repede alegerea go-to pentru aplicațiile de baterie litiu-ion. Cu capacitatea sa de energie ridicată şi îmbunătăţirea energiei, bateria 21700 este stabilită să revoluţioneze piaţa, oferirea unei soluții mai eficiente și mai fiabile pentru o serie de aplicații, inclusiv vehicule electrice, unelte electrice și electronice de consum.

2023-06-02 Vezi mai mult

21700 Baterie - Viitorul tehnologiei bateriei

Acumulatorul 21700 este o nouă baterie litiu-ion care este setat pentru a revoluționa modul în care dispozitivele electronice și vehiculele electrice sunt alimentate .. Această nouă tehnologie a bateriei oferă o densitate energetică mai mare, ciclul de viață mai lung, și costurile globale mai scăzute în comparație cu bateriile tradiționale 18650.

2023-05-30 Vezi mai mult

Baterie cu două roți este viitorul transportului electric electric.

Bateria cu două roți este viitorul transportului electric. Această tehnologie inovatoare este concepută pentru a alimenta biciclete electrice, scutere și alte vehicule mici, furnizarea unei surse de energie fiabile și eficiente.

2023-05-23 Vezi mai mult

Vezi mai mult