DESPRE

Greenway a fost fondată în 2010. De la început, Greenway a proiectat și fabricate nimic, dar baterii, și că este încă singurul nostru accent astăzi. Greenway a concurat în aproape fiecare industrie care utilizează dispozitive portabile. De exemplu, în industria de e-biciclete, cu standardele sale de calitate extrem de ridicate, Greenway a devenit jucătorul dominant. În 2017, K-Tech New Energy Co., Ltd a devenit o filială deținută integral de Greenway' s, care oferă în principal diverse celule avansate de baterii cu litiu. Acum, avem 2 fabrici profesionale de asamblare și 1 fabrică de baterii cilindrice, acoperite cu aproape 500.000sq.ft, și în jur de 1500 de angajați. La sfârșitul anului 2019, Greenway și filialele sale dețineau și declarăau peste 240 de brevete, inclusiv 24 de brevete de invenție. Greenway Technology Co, Ltd, Greenway New Energy Co, Ltd și K-tech New Energy Co, Ltd sunt toate "naționale high-tech întreprinderi". Și ele sunt ISO-9001, ISO14001, OHSAS 18001 facilitate a certificat prea. Greenway Manufacturing are o vastă experiență cu fiecare fațetă a procesului de proiectare și fabricație a bateriilor. Noi facem și facem aproape totul in-house, inclusiv propria noastră SMT - și am făcut-o timp de zece ani, pune Greenway în fruntea de fabricație a bateriei. Încă din primele etape ale proiectării produsului până la livrare, Greenway are experiența și resursele necesare pentru a ajuta inginerii de proiectare să asigure un proces de proiectare lin și gestionarea proiectelor să îndeplinească programele de livrare. 5 milioane de dolari SUA de asigurare a produselor și Oficiul European în Belgia vă oferă servicii eficiente post-vânzare.

Vezi mai mult

INFORMARE

Producătorii de baterii cu două roţi te vor duce să înţelegi: unificarea standardelor electrice de baterie cu două roți este imperativă

Producătorul baterie cu două roţi vă spune că în viaţa de zi cu zi, Ocazional, vedem câteva rapoarte despre accidente de vehicul cu două roţi electrice. Ca părți electrice de bază ale vehiculelor cu două roți, bateria se datorează, de asemenea, utilizării inadecvate sau calității produsului în sine.

2021-09-28 Vezi mai mult

Sfaturi de întreținere pentru produse baterie cu două roți

Producătorii de baterii cu două roţi spun că mulţi oameni speră că vehiculele electrice cu două roţi vor rezista mai mult, aşa că nu putem face fără întreţinerea zilnică a produselor de baterie cu două roţi. Să aruncăm o privire.

2021-09-30 Vezi mai mult

Principiul produselor de acumulator

Produsul pentru baterii de Notebook este bateria din notebook. Acum, utilizarea bateriilor reîncărcabile este unul dintre avantajele calculatoarelor notebook în raport cu computerele desktop. Acesta poate facilita foarte mult utilizarea de calculatoare notebook în diferite medii.

2021-10-13 Vezi mai mult

Secretul bateriei: Ce altceva mai este în afară de baterie?


Structura internă a produselor acumulator

Structura internă a Bateriei Notebook constă în principal din trei părți: nucleul bateriei, circuitul de control de încărcare și descărcare, și linia de feedback a temperaturii.

2021-10-16 Vezi mai mult

Care sunt dezavantajele bateriilor litiu-ion- Pericole și soluții


Solar Power Baterie Încărcător de lucru, Cantitatea și alegerea


Analiza a 10 avantaje ale bateriei LEV.

Bine ați venit pentru a cumpăra cele mai ieftine și cea mai bună calitate Pret LEV produse baterie de producători China.

2021-04-01 Vezi mai mult

Vezi mai mult