OM

Greenway ble grunnlagt i 2010. Fra starten av har Greenway designet og produsert bare batteripakker, og det er fortsatt vårt eneste fokus i dag. Greenway har konkurrert i omtrent alle bransjer som bruker bærbare enheter. For eksempel, i e-sykkelindustrien, med sine eksepsjonelt høye kvalitetsstandarder, har Greenway blitt den dominerende aktøren. I 2017 ble K-Tech New Energy Co,Ltd et heleid datterselskap av Greenway's, som hovedsakelig gir ulike avanserte litiumbattericeller. Nå har vi 2 profesjonelle monteringsfabrikker og 1 sylindrisk batterifabrikk, dekket med nesten 500.000sq.ft, og rundt 1500 ansatte. Ved utgangen av 2019 eide og erklærte Greenway og dets datterselskaper mer enn 240 patenter, inkludert 24 oppfinnelsespatenter. Greenway Technology Co,, Ltd, Greenway New Energy Co,, Ltd og K-tech New Energy Co,, Ltd er alle "nasjonale høyteknologiske bedrifter". Og de er ISO-9001, ISO14001, OHSAS 18001 sertifisert anlegg også. Greenway Manufacturing har lang erfaring med hver fasett av design og produksjonsprosessen av batterier. Vi lager og gjør nesten alt internt, inkludert vår egen SMT – og vi har gjort det i ti år, setter Greenway i forkant av batteriproduksjon. Fra de tidlige stadiene av produktdesign til levering har Greenway erfaring og ressurser for å hjelpe designingeniører med å sikre en jevn designprosess og prosjektledelse med å oppfylle leveringsplaner. 5 millioner amerikanske dollar produktforsikring og europeiske kontor i Belgia gir deg effektiv ettersalg service.

se mer

NYHETSSENTER

Tohjulbatteriprodusenter vil ta deg for å forstå: enhet av elektriske batteristandarder med to hjul er nødvendige

Tohjulbatteriprodusenten forteller deg at i hverdagen, Av og til ser vi noen rapporter om elektriske tohjulede kjøretøyulykker. Som kjernedelene i elektriske tohjulede kjøretøyer, batteriet skyldes også utilsiktet bruk eller produktets kvalitet.

2021-09-28 se mer

Vedlikeholdstips for batteriprodukter

Tohjulbatteriprodusenter sier at mange håper at deres tohjulede elektriske kjøretøyer kan vare lenger. Så vi kan ikke klare oss uten vår daglige vedlikehold av batterivarer med to hjul. La oss se på det.

2021-09-30 se mer

Prinsippet for Bærbare batterivarer

Batteriproduktet er batteriet i notisblokka. Nå er bruken av oppladbare batterier en av fordelene ved bærbare datamaskiner i forhold til datamaskiner. Det kan i høy grad gjøre det lettere å bruke bærbare datamaskiner i forskjellige miljøer.

2021-10-13 se mer

Hemmeligheten bak batteripakken: Hva annet er det i tillegg til batteriet?


Intern struktur til bærbare batterivarer

Den interne strukturen i bærbare batterier består hovedsakelig av tre deler: batterikjerne, ladnings- og utløpskort, og temperatur tilbakemeldingslinje.

2021-10-16 se mer

Hva er ulempene med litium-ion-batterier- farer og løsninger


Solenergi batteri lader-arbeider, mengde og valg


Analyse av 10 fordeler ved LEV-batterier

Velkommen til å kjøpe billigste og beste kvalitet Pris LEV Batteri produkter fra produsenter porselen.

2021-04-01 se mer

se mer