PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Om ons wereldwijde bereik uit te breiden, opent Greenway een nieuwe faciliteit in Indonesië.

2023-09-01 Bekijk meer

Revolutionaire mobiliteit: tweewielige batterij Innovatie zet centraal

In een belangrijke stap op weg naar duurzaam transport, staat de opkomst van de tweewielige batterijtechnologie klaar om mobiliteitsopties te transformeren en een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing te bieden voor stedelijke pendelaars.

2023-07-14 Bekijk meer

Oplaadbare Li-ion batterij: empowerment van de toekomst van draagbare macht

Oplaadbare Li-ionbatterijen zijn naar voren gekomen als een baanbrekende innovatie die een revolutie teweegbrengt in het landschap van draagbare stroomoplossingen. Deze geavanceerde energieopslagapparaten voeden een breed scala aan elektronica, waardoor meer mobiliteit en duurzaamheid in ons dagelijks leven mogelijk wordt.

2023-07-05 Bekijk meer

Elektrische motorfietsbatterij: vooruitgang in lithium-iontechnologie drijf de toekomst van duurzaam transport

De toenemende populariteit van elektrische motorfietsen heeft geleid tot een toenemende vraag naar betrouwbare, efficiënte en duurzame elektrische motorfietsbatterij. Lithium-iontechnologie is naar voren gekomen als de leidende oplossing, die meer energie inpakt dan traditionele loodzuurbatterijen, waardoor een groter bereik mogelijk is.

2023-06-26 Bekijk meer

De voordelen van overschakelen naar 21700 batterijtechnologie

Overschakelen naar 21700 batterijtechnologie biedt een scala aan voordelen voor een reeks toepassingen. Met zijn hoge energiedichtheid en verbeterd vermogen biedt de 21700-batterij een efficiëntere en betrouwbaardere oplossing voor elektrische voertuigen, elektrisch gereedschap, consumentenelektronica en andere toepassingen.

2023-06-06 Bekijk meer

De opkomst van 21700 batterij: de toekomst van lithium-ionbatterijen

De 21700-batterij is hard op weg om de go-to-keuze te worden voor lithium-ionbatterijtoepassingen. Met zijn hoge energiecapaciteit en verbeterd vermogen zal de 21700-batterij een revolutie teweegbrengen in de markt en een efficiëntere en betrouwbaardere oplossing bieden voor een reeks toepassingen, waaronder elektrische voertuigen, elektrisch gereedschap en consumentenelektronica.

2023-06-02 Bekijk meer

21700 Batterij-De toekomst van batterijtechnologie

De 21700-batterij is een nieuwe lithium-ionbatterij die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop elektronische apparaten en elektrische voertuigen worden aangedreven. Deze nieuwe batterijtechnologie biedt een hogere energiedichtheid, een langere levenscyclus en lagere totale kosten in vergelijking met traditionele 18650-batterijen.

2023-05-30 Bekijk meer

Tweewielige batterij is de toekomst van elektrisch transport

De tweewielige batterij is de toekomst van elektrisch transport. Deze innovatieve technologie is ontworpen om elektrische fietsen, scooters en andere kleine voertuigen van stroom te voorzien, waardoor een betrouwbare en efficiënte energiebron wordt geboden.

2023-05-23 Bekijk meer

Bekijk meer