OVER

Greenway is opgericht in 2010. Vanaf het begin heeft Greenway niets anders ontworpen en geproduceerd dan batterijpakketten, en dat is nog steeds onze enige focus vandaag. Greenway heeft geconcurreerd in zowat elke industrie die draagbare apparaten gebruikt. Zo is Greenway in de e-bike industrie, met zijn uitzonderlijk hoge kwaliteitsnormen, de dominante speler geworden. In 2017 werd K-Tech New Energy Co., Ltd een 100% dochteronderneming van Greenway's, die voornamelijk verschillende geavanceerde lithiumbatterijcellen levert. Nu hebben we 2 professionele assemblagefabrieken en 1 cilindrische batterijfabriek, bedekt met bijna 500.000 m² en ongeveer 1500 werknemers. Eind 2019 bezaten greenway en haar dochterondernemingen meer dan 240 octrooien, waaronder 24 uitvindingsoctrooien. Greenway Technology Co, Ltd, Greenway New Energy Co, Ltd en K-tech New Energy Co, Ltd zijn allemaal "nationale high-tech ondernemingen". En ze zijn ISO-9001, ISO14001, OHSAS 18001 gecertificeerde faciliteit ook. Greenway Manufacturing heeft ruime ervaring met elk facet van het ontwerp- en productieproces van batterijen. We maken en doen bijna alles in eigen huis, inclusief onze eigen SMT - en we doen het al tien jaar, zet Greenway in de voorhoede van de batterijproductie. Van de vroege stadia van productontwerp tot levering, Greenway heeft de ervaring en middelen om ontwerpingenieurs te helpen zorgen voor een soepel ontwerpproces en projectmanagement voldoet aan leveringsschema's. 5 miljoen US dollar productverzekering en European Office in België bieden u efficiënte after-sales service.

Bekijk meer

NIEUWS

Batterijfabrikanten op twee wielen zullen u laten begrijpen: de eenwording van elektrische tweewielige batterijstandaarden is absoluut noodzakelijk

De fabrikant van tweewielige batterijen vertelt u dat we in het dagelijks leven af en toe enkele rapporten zien over elektrische tweewielige auto-ongelukken. Als de elektrische kernonderdelen van elektrische tweewielige voertuigen, is de batterij ook te wijten aan onbedoeld gebruik of de kwaliteit van het product zelf.

2021-09-28 Bekijk meer

Onderhoudstips voor batterijproducten op twee wielen

Tweewielige batterijfabrikanten zeggen dat veel mensen hopen dat hun tweewielige elektrische voertuigen langer meegaan, dus we kunnen niet zonder ons dagelijkse onderhoud van tweewielige batterijproducten. Laten we er eens naar kijken.

2021-09-30 Bekijk meer

Het principe van Notebook Battery-producten

Het Notebook Battery-product is de batterij in de notebook. Nu is het gebruik van oplaadbare batterijen een van de voordelen van notebooks ten opzichte van desktopcomputers. Het kan het gebruik van notebooks in verschillende omgevingen aanzienlijk vergemakkelijken.

2021-10-13 Bekijk meer

Geheim van het accupakket: Wat is er nog meer naast de batterij?


Interne structuur van Notebook Battery-producten

De interne structuur van Notebook Battery bestaat voornamelijk uit drie delen: batterijkern, lading-en ontladingsbesturingsprintplaat en temperatuurfeedbacklijn.

2021-10-16 Bekijk meer

Wat zijn de nadelen van lithium-ion batterijen- gevaren en oplossingen


Solar Power Batterij Charger-werken, hoeveelheid en keuze


Analyse van 10 voordelen van LEV-batterij

Welkom bij het kopen van de goedkoopste en beste kwaliteit Prijs LEV Batterij producten door Fabrikanten China.

2021-04-01 Bekijk meer

Bekijk meer