TENTANG KAMI

Greenway ditubuhkan pada tahun 2010. Dari awal lagi, Greenway telah mereka bentuk dan mengeluarkan apa-apa tetapi pek bateri, dan itu masih fokus tunggal kami hari ini. Greenway telah bersaing dalam hampir setiap industri yang menggunakan peranti mudah alih. Sebagai contoh, dalam industri e-basikal, dengan piawaian kualiti yang sangat tinggi, Greenway telah menjadi pemain dominan. Pada tahun 2017, K-Tech New Energy Co.,Ltd menjadi anak syarikat milik penuh Greenway,yang terutamanya menyediakan pelbagai sel bateri litium maju. Sekarang, kami mempunyai 2 kilang pemasangan profesional dan 1 kilang bateri silindrik, ditutup dengan hampir 500,000sq.ft, dan sekitar 1500 pekerja. Sehingga akhir 2019, Greenway dan anak-anak syarikatnya memiliki dan mengisytiharkan lebih daripada 240 paten, termasuk 24 paten ciptaan. Greenway Technology Co., Ltd, Greenway New Energy Co., Ltd dan K-tech New Energy Co., Ltd semuanya adalah "perusahaan berteknologi tinggi kebangsaan". Dan mereka adalah ISO-9001, ISO14001 ,OHSAS 18001 kemudahan yang diperakui juga. Greenway Manufacturing mempunyai pengalaman yang luas dengan setiap aci proses reka bentuk dan pembuatan bateri. Kami membuat dan melakukan hampir segala-galanya secara dalaman, termasuk SMT kami sendiri - dan kami telah melakukannya selama sepuluh tahun, meletakkan Greenway di barisan hadapan pembuatan bateri. Dari peringkat awal reka bentuk produk melalui penghantaran, Greenway mempunyai pengalaman dan sumber untuk membantu jurutera reka bentuk memastikan proses reka bentuk yang lancar dan pengurusan projek memenuhi jadual penghantaran. 5 Juta insurans produk dolar AS dan Pejabat Eropah di Belgium menyediakan perkhidmatan selepas jualan yang cekap.

melihat lebih banyak

BERITA

Dua pengeluar bateri beroda akan membawa anda untuk memahami: penyatuan standard bateri beroda dua elektrik adalah penting

Pengeluar bateri beroda dua memberitahu anda bahawa dalam kehidupan seharian, kita kadang-kadang melihat beberapa laporan mengenai kemalangan kenderaan beroda dua elektrik. Sebagai bahagian elektrik teras kenderaan beroda dua elektrik, bateri juga disebabkan oleh penggunaan yang tidak disengajakan atau kualiti produk itu sendiri.


Tips penyelenggaraan untuk dua produk bateri beroda

Dua pengeluar bateri beroda mengatakan bahawa ramai orang berharap bahawa kenderaan elektrik beroda dua mereka boleh bertahan lebih lama, jadi kita tidak boleh lakukan tanpa penyelenggaraan harian kami dua produk bateri beroda. Mari kita lihat.


Prinsip produk bateri Notebook

Produk bateri Notebook adalah bateri dalam buku nota. Sekarang penggunaan bateri boleh dicas semula adalah salah satu kelebihan komputer notebook berbanding dengan komputer desktop. Ia boleh memudahkan penggunaan komputer riba dalam pelbagai persekitaran.


Rahsia pek bateri: Apa lagi yang ada selain bateri?


Struktur dalaman produk bateri Notebook

Struktur dalaman bateri Notebook terutamanya terdiri daripada tiga bahagian: teras bateri, caj dan papan litar kawalan pelepasan, dan garis maklum balas suhu.


Apakah Kelemahan Bateri Lithium-ion- Bahaya Dan Penyelesaian


Pengecas Bateri Kuasa Suria Bekerja, Kuantiti Dan Pilihan


Analisis 10 kelebihan bateri LEV

Selamat datang untuk membeli produk bateri LEV harga yang paling murah dan terbaik oleh pengeluar china.


melihat lebih banyak