за нас

Гринвеј е основана во 2010 година. Од самиот почеток, Гринвеј не дизајнираше и произведуваше ништо друго освен пакувања на батерии, и тоа е нашиот единствен фокус и денес. Гринвеј се натпреваруваше скоро во секоја индустрија што користи преносни уреди. На пример, во индустријата за електронски велосипеди, со своите исклучително високи стандарди за квалитет, Гринвеј стана доминантен играч. Во 2017 година, K-Tech New Energy Co., Ltd стана подружница во целосна сопственост на Гринвеј, која главно обезбедува разни напредни ќелии на литиумски батерии. Сега, имаме 2 фабрики за професионално склопување и 1 фабрика за цилиндрични батерии, покриена со скоро 500,000 квадратни метри и околу 1500 вработени. Од крајот на 2019 година, Гринвеј и неговите подружници поседуваа и прогласија повеќе од 240 патенти, вклучувајќи 24 патенти за пронајдоци. Гринвеј Технологија копродукции, ООД, Гринвеј Energyу енерџи копродукции, Рибар и К-технолошка Energyу енерџи копродукции, Ltd се сите „национални високотехнолошки претпријатија“. И тие се исто така сертифицирани ИСО-9001, ISO14001, OHSAS 18001 објект. Гринвеј Производство има долгогодишно искуство со секој аспект на дизајнот и производствениот процес на батериите. Ние правиме и правиме скоро сè дома, вклучувајќи го и нашиот сопствен SMT - и тоа го правиме веќе десет години, го става Гринвеј во првите редови во производството на батерии. Од раните фази на дизајнирање на производи преку испорака, Гринвеј има искуство и ресурси да им помогне на инженерите за дизајн да обезбедат непречен процес на дизајнирање и управување со проекти да ги исполнат распоредите за испорака. Осигурување на производи од 5 милиони американски долари и Европската канцеларија во Белгија ви овозможуваат ефикасна услуга по продажбата.

Гледај Повеќе

Вести

Две производители на батерии ве однесуваат да разберат: Објавувањето на стандардите од два тркала е неоперативно.

Двете производителни батерии ви кажува дека во секојдневниот живот, Понекогаш гледаме некои извештаи за несреќи со два тркала. Како електричните делови на електричните возила со два тркала, Батеријата е исто така должна употреба или квалитетот на самиот производ.


Совети за одржување за две производи за батерија со тркала.

Две производители на батеријата со тркала велат дека многу луѓе се надеваат дека нивните два тркала електрични возила можат да траат подолго, Затоа не можеме да го направиме нашиот секојдневен одржување на две тркалани производи. Да погледнеме.


Принципот на производите за батерија за NotebookName

Производот за Notebook батерија е батеријата во тетратката. Сега употребата на батериите што можат да се обратат е една од предностите на компјутерите во однос на работниот компјутер. Тоа може многу да го олесни употребата на компјутери за ноутери во различни средини.


Тајна на пакетот батерии: Што друго има освен батеријата?


Внатрешна структура на производите за за Notebook батерии

Внатрешната структура на батеријата за Notebook се состои главно од три делови: јадро на батеријата, наполнет и управување, и линија на температурот.


Кои се недостатоците на литиум-јонските батерии - опасности и решенија


Работен полнач на соларна батерија, количина и избор


Анализа на 10 предности од LEV батерии

Добредојдовте да купите најевтини и најдобар квалитетни производи на Прајс ЛЕВ батерии од кина.


Гледај Повеќе