Производи

Гледај Повеќе

Вести

Два тркала е иднината на електрична транспорт.

Двата тркала е иднина на електрична транспорт. Оваа иновативна технологија е дизајнирана за електрични велосипеди, скутери и други мали возила, обезбедување сигурен и ефикасен извор на енергија.


Како да ја изберете десната тркала за вашиот електричен возилот

Избирањето на двата тркала за вашиот електричен возило може да биде премногу, со толку многу опции на пазарот. Еве некои фактори што треба да ги разгледаме кога ќе ја избираш вистинската батерија за твоите потреби.


Пазарот на батеријата за електрична моторциклот се зголемува брзо.

Производителот на електрична моторска батерија ви кажува дека со зголемената свест за заштита на животната средина, Побарувачката на пазарот за електрични мотори се зголемува годишно. Батеријата како основната компонента привлече многу внимание. Според предвидувањето на институциите за истражување, Пазарот на моторниот батерија брзо и енергично ќе се развие во следните неколку години.


Гледај Повеќе