TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

A greenway egy új létesítményt nyit indonéziában, hogy kiterjesztse globális elérését.

2023-09-01 mutass többet

Forradalmasítja a mobilitást: a kétkerekű akkumulátor innováció középpontjában áll

2023-07-14 mutass többet

Újratölthető li-ion akkumulátor: lehetővé teszi a hordozható teljesítmény jövőjét

Az újratölthető li-ion akkumulátorok a játék-változó újításként alakultak ki, forradalmasítva a hordozható energiamegoldások tájképét. Ezek a fejlett energiatároló eszközök az elektronika széles skáláját táplálják, lehetővé téve a nagyobb mobilitást és a fenntarthatóságot mindennapi életünkben.

2023-07-05 mutass többet

Elektromos motorkerékpár akkumulátor: a lítium-ion technológia fejlődése meghajtja a fenntartható szállítás jövőjét

Az elektromos motorkerékpárok növekvő népszerűsége a megbízható, hatékony és tartós elektromos motorkerékpár akkumulátorok iránti növekvő keresletet eredményezte. A lítium-ion technológia a vezető megoldásként jelent meg, több energiát csomagolva, mint a hagyományos ólom-sav akkumulátorok, ami hosszabb hatótávolságot tesz lehetővé.

2023-06-26 mutass többet

A 21700 akkumulátor technológiára való átállás előnyei

A 21700-as akkumulátoros technológiára való átállás számos előnyt kínál a különböző alkalmazások számára. A 21700-as akkumulátor nagy energiasűrűségével és javított teljesítményével hatékonyabb és megbízhatóbb megoldást biztosít elektromos járművekhez, elektromos szerszámhoz, fogyasztói elektronikához és egyéb alkalmazásokhoz.

2023-06-06 mutass többet

A 21700 akkumulátor emelkedése: a lítium-ion akkumulátorok jövője

A 21700-as akkumulátor gyorsan a lítium-ion akkumulátoros alkalmazások kiválasztásává válik. A magas energiakapacitással és javított teljesítményével a 21700-as akkumulátor forradalmasítja a piacot, hatékonyabb és megbízhatóbb megoldást biztosít számos alkalmazáshoz, beleértve az elektromos járműveket, az elektromos szerszámokat, és a fogyasztói elektronika.

2023-06-02 mutass többet

21700 akkumulátor-az akkumulátor technológia jövője

A 21700 akkumulátor egy új lítium-ion akkumulátor, amely úgy van beállítva, hogy forradalmasítsa az elektronikus eszközök és az elektromos járművek meghajtásának módját. Ez az új akkumulátor technológia nagyobb energiasűrűséget, hosszabb életciklust és alacsonyabb általános költségeket kínál a hagyományos 18650 akkumulátorokhoz képest.

2023-05-30 mutass többet

A kétkerekű akkumulátor az elektromos szállítás jövője

A kétkerekű akkumulátor az elektromos szállítás jövője. Ezt az innovatív technológiát elektromos kerékpárok, robogók és más kis járművek meghajtására tervezték, megbízható és hatékony energiaforrást biztosítva.

2023-05-23 mutass többet

mutass többet