RóLUNK

Greenway 2010-ben alakult. A Greenway a kezdettől fogva csak akkumulátorokat tervezett és gyártott, és még ma is ez az egyetlen fókuszunk. Greenway versenyzett szinte minden iparágban, hogy a hordozható eszközök. Például az e-bike iparban, kivételesen magas minőségi színvonalával, a Greenway lett a domináns szereplő. 2017-ben a K-Tech New Energy Co., Ltd. a Greenway's 100%-os tulajdonában lévő leányvállalat lett, amely elsősorban különböző fejlett lítium akkumulátorcellákat biztosít. Jelenleg 2 professzionális összeszerelő üzemünk és 1 hengeres akkumulátorgyárunk van, közel 500.000sq.ft-val és mintegy 1500 alkalmazottal. 2019 végéig a Greenway és leányvállalatai több mint 240 szabadalmat birtokolt és jelentettek be, köztük 24 találmányi szabadalmat. Greenway Technology Co., Ltd, Greenway New Energy Co., Ltd és a K-tech New Energy Co., Ltd mind "nemzeti high-tech vállalkozások". És ezek ISO-9001, ISO14001 ,OHSAS 18001 tanúsítvánnyal rendelkező létesítmény is. A Greenway Manufacturing széles körű tapasztalattal rendelkezik az akkumulátorok tervezési és gyártási folyamatának minden elemével kapcsolatban. Szinte mindent házon belül csinálunk és teszünk, beleértve a saját SMT-ünket is - és már tíz éve csináljuk, a Greenwayt az akkumulátorgyártás élvonalába helyezi. A terméktervezés korai szakaszától a szállításig a Greenway rendelkezik a tapasztalatokkal és erőforrásokkal, hogy segítsen a tervezőmérnököknek biztosítani a zökkenőmentes tervezési folyamatot és a projektmenedzsmentet a szállítási ütemterveknek megfelelően. Az 5 millió dolláros termékbiztosítás és a belgiumi Európai Iroda hatékony értékesítés utáni szolgáltatást nyújt Önnek.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Két kerekes akkumulátor gyártók elviszik, hogy megértse: az elektromos kétkerekű akkumulátor szabványainak egyesítése elengedhetetlen

A kétkerekű akkumulátor gyártó azt mondja, hogy a mindennapi életben alkalmanként látunk néhány jelentést elektromos kétkerekű jármű balesetekről. Az elektromos kétkerekű járművek fő elektromos alkatrészeként az akkumulátor is az akaratlan használat, vagy maga a termék minősége miatt adódik.

2021-09-28 mutass többet

Karbantartási tippek két kerekes akkumulátor termékek

Két kerekes akkumulátor gyártója azt mondja, hogy sokan remélik, hogy a kétkerekű elektromos járművek hosszabb ideig tarthatnak, így nem tudunk a két kerekes akkumulátor termékeink napi karbantartása nélkül. Nézzük meg.

2021-09-30 mutass többet

A notebook akkumulátor termékek elve

A notebook akkumulátor terméke az akkumulátor a notebook. Most az újratölthető akkumulátorok használata a notebook számítógépek egyik előnye az asztali számítógépekhez képest. Nagyban megkönnyítheti a notebook számítógépek használatát különböző környezetekben.

2021-10-13 mutass többet

Az akkumulátor titka: Mi más van az akkumulátoron kívül?


Notebook akkumulátor termékek belső szerkezete

A notebook akkumulátor belső szerkezete elsősorban három részből áll: akkumulátor mag, töltés-és kisülési irányító áramkör, és hőmérséklet-visszacsatolás vonal.

2021-10-16 mutass többet

Mik a hátrányai lítium-ion akkumulátorok-veszélyek és megoldások


Napenergia akkumulátor töltő-munka, mennyiség és választás


10 lev akkumulátor előnyeinek elemzése

Üdvözöljük vásárolni a legolcsóbb és legjobb minőségű ár lev akkumulátor termékek gyártók kína.

2021-04-01 mutass többet

mutass többet