O NAMA

Greenway je osnovan 2010. Od samog početka, Greenway je dizajnirao i proizveo samo baterijske pakete, a to je i danas naš jedini fokus. Greenway se natjecao u gotovo svakoj industriji koja koristi prijenosne uređaje. Na primjer, u industriji e-bicikala, sa svojim iznimno visokim standardima kvalitete, Greenway je postao dominantan igrač. U 2017, K-Tech New Energy Co,Ltd je postao podružnica u potpunom vlasništvu Greenway-a, koja uglavnom pruža različite napredne litijske baterijske ćelije. Sada, imamo 2 profesionalne montažne tvornice i 1 cilindričnu tvornicu baterija, pokrivenu s gotovo 500.000 četvornih metara, i oko 1500 zaposlenika. Od kraja 2019., Greenway i njegove podružnice posjedovali su i prijavili više od 240 patenata, uključujući 24 patenta izuma. Greenway Technology Co., Ltd, Greenway New Energy Co., Ltd i K-tech New Energy Co., Ltd su sva "nacionalna visokotehnološka poduzeća". I oni su ISO-9001, ISO14001,OHSAS 18001 certificirani objekt previše. Greenway Manufacturing ima veliko iskustvo sa svakim aspektom dizajna i proizvodnog procesa baterija. Radimo i radimo gotovo sve u kući, uključujući i vlastiti SMT - i to radimo već deset godina, stavlja Greenway na čelo proizvodnje baterija. Od ranih faza dizajna proizvoda do isporuke, Greenway ima iskustvo i resurse koji pomažu inženjerima dizajna da osiguraju nesmetan proces projektiranja i upravljanje projektima zadovoljavaju rasporede isporuke. Osiguranje proizvoda od 5 milijuna američkih dolara i Europski ured u Belgiji pružaju vam učinkovitu uslugu nakon prodaje.

vidi više

VIJESTI

Proizvođači baterije sa dvotočama će vas odvesti da razumijete: ujedinjenje električnih standarda baterije s dva kotača je imperativa

Proizvođač baterije sa dva kotača kaže da u svakodnevnom životu, Povremeno vidimo neke izvještaje o nesrećima na električnim vozilom. Kao jezgro elektrièni dijelovi elektriènih vozila na dvotoèku, baterija je također zbog nehotične uporabe ili kvalitete samog proizvoda.

2021-09-28 vidi više

Savjeti za održavanje za proizvode od dva kotača baterije

Proizvoðaèi baterije sa dva toèka kažu da mnogi ljudi nadaju da æe njihova dvokolska elektrièna vozila trajati duže. Tako da ne možemo bez našeg dnevnog održavanja proizvoda od dva kotača baterije. Pogledajmo.

2021-09-30 vidi više

Načelo Notebook baterijskih proizvoda

Bilješka baterija proizvod je baterija u bilježnici. Sada je korištenje punjenja baterija jedna od prednosti prijenosnih računala u odnosu na radne površine. To može uvelike olakšati korištenje biljeških računala u različitim okruženjima.

2021-10-13 vidi više

Tajna baterije: Što još postoji osim baterije?


Koji su nedostaci litij-ionskih baterija- opasnosti i rješenja


Rad, količina i izbor punjača baterije za solarnu energiju


Analiza 10 prednosti LEV baterije

Dobrodošli kupiti najjeftinije i najbolje kvalitete Cijena LEV baterija proizvoda po proizvođači Kini.

2021-04-01 vidi više

LEV mehanizam za nadopunjanje baterije i mjere za sprečavanje prekomjernog naplaćivanja

Dobrodošli kupiti najjeftinije i najbolje kvalitete LEV baterije proizvoda od proizvođača Kina.

2021-04-08 vidi više

vidi više