TIETOJA

Greenway on perustettu vuonna 2010. Greenway on alusta alkaen suunnitellut ja valmistanut vain akkupaketteja, ja se on edelleen ainoa painopisteemme. Greenway on kilpaillut lähes kaikilla kannettavia laitteita käyttävissä teollisuudessa. Esimerkiksi sähköpyöräteollisuudessa, jossa laatuvaatimukset ovat poikkeuksellisen korkeat, Greenwaysta on tullut hallitseva toimija. Vuonna 2017 K-Tech New Energy Co,Ltd:stä tuli Greenwayn kokonaan omistama tytäryhtiö, joka tarjoaa pääasiassa erilaisia kehittyneitä litiumakkukennoja. Nyt meillä on 2 ammattimaista kokoonpanotehdasta ja 1 lieriömäinen akkutehdas, joka on katettu lähes 500 000 neliömetrillä ja noin 1500 työntekijällä. Vuoden 2019 lopussa Greenway ja sen tytäryhtiöt omistivat ja julistivat yli 240 patenttia, joista 24 oli keksintöpatenttia. Greenway Technology Co, Ltd, Greenway New Energy Co, Ltd ja K-tech New Energy Co, Ltd ovat kaikki "kansallisia korkean teknologian yrityksiä". Ja ne ovat MYÖS ISO-9001, ISO14001, OHSAS 18001 -sertifioitu laitos. Greenway Manufacturingilla on laaja kokemus akkujen suunnittelu- ja valmistusprosessin kaikista osa-ista. Teemme ja teemme lähes kaiken itse, mukaan lukien oman SMT: n – ja olemme tehneet sitä kymmenen vuotta, asettaa Greenwayn akkuvalmistuksen eturintamaan. Greenwaylla on kokemusta ja resursseja, joiden avulla suunnitteluinsinöörit voivat varmistaa sujuvan suunnitteluprosessin ja projektinhallinnan toimitusaikataulujen mukaisesti tuotesuunnittelun alkuvaiheista toimitukseen. 5 miljoonaa Yhdysvaltain dollarin tuotevakuutusta ja Euroopan toimisto Belgiassa tarjoavat sinulle tehokkaan myynninjäyteisen palvelun.

Katso lisää

UUTISET

Kahden pyörän akun valmistajat vievät sinut ymmärtämään: sähköisten kaksipyöräisten akun standardien yhdistäminen on välttämätöntä

Kaksipyöräisten akkujen valmistaja kertoo, että jokapäiväisessä elämässä - Näemme toisinaan joitakin raportteja kaksipyöräisistä ajoneuvoonnettomuuksista. Sähköiset kaksipyöräiset ajoneuvot akku johtuu myös tahattomasta käytöstä tai itse tuotteen laadusta.

2021-09-28 Katso lisää

Kaksipyöräisten paristotuotteiden huoltovihjeet

Kaksipyöräisten akkujen valmistajat sanovat, että monet ihmiset toivovat, että heidän kaksipyöräiset sähköajoneuvot kestävät pidempään, joten emme voi tehdä ilman päivittäistä huoltoa kahden pyörän akkuja tuotteita. Katsotaan sitä.

2021-09-30 Katso lisää

Periaate Huomautuksen akutuotteet

Muistikirjan akutuote on muistikirjan akku. Nyt ladattavien paristojen käyttö on yksi kannettavien tietokoneiden eduista suhteessa pöytätietokoneisiin. Se voi paljon helpottaa kannettavien tietokoneiden käyttöä eri ympäristöissä.

2021-10-13 Katso lisää

Akkuyksikön salaisuus: Mitä muuta on kuin akku?


Muistikirja Akkutuotteiden sisäinen rakenne

Sisäinen rakenne Huomautus akku koostuu pääosin kolmesta osasta: akun ydin, lataus ja purkaus ohjauspiiri, ja lämpötilan palautelinja.

2021-10-16 Katso lisää

Mitkä ovat litiumioniakkujen haitat - vaarat ja ratkaisut


Aurinkosähköakkulaturin työ, määrä ja valinta


LEV-akun 10 etun analyysi

Tervetuloa ostamaan halvin ja paras laatu Hinta LEV Akun tuotteita valmistajien Kiina.

2021-04-01 Katso lisää

Katso lisää