Πληροφορίες για τη

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Για να επεκτείνει την παγκόσμια προσπάθειά μας, ο Γκρίνγουεϊ ανοίγει μια νέα εγκατάσταση στην Ινδονησία.


Επαναστατική Κινητικότητα: μπαταρία με δύο τροχούς καινοτομία Παίρνει το κεντρικό στάδιο


Επαναφορτισμένη μπαταρία Li-ion: Ενίσχυση του μέλλοντος της φορητής ενέργειας

Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Li-ion έχουν εμφανιστεί ως μια καινοτομία που αλλάζει παιχνίδι, επαναστατώντας το τοπίο των φορητών λύσεων ισχύος. Αυτές οι προηγμένες συσκευές αποθήκευσης ενέργειας τροφοδοτούν ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών, επιτρέποντας μεγαλύτερη κινητικότητα και βιωσιμότητα στην καθημερινή μας ζωή.


Ηλεκτρική μπαταρία μοτοσικλέτα: Προελεύσεις στην τεχνολογία λιθίου-Ion οδηγούν το μέλλον των βιώσιμων μεταφορών

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των ηλεκτρικών μοτοσικλετών έχει οδηγήσει σε αυξανόμενη ζήτηση για αξιόπιστη, αποτελεσματική, και μακροχρόνια ηλεκτρική μπαταρία μοτοσικλετών. Η τεχνολογία ιόντων λιθίου εμφανίστηκε ως η κορυφαία λύση, συσκευάζοντας περισσότερη ενέργεια από τις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου-οξέος, ενεργοποιώντας ένα μεγαλύτερο εύρος.


Τα οφέλη της μεταφοράς σε τεχνολογία Μπαταριών 21700.

Μετάβαση σε τεχνολογία μπαταρίας 21700 προσφέρει μια σειρά από οφέλη για μια σειρά εφαρμογών. Με την υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και τη βελτίωση της ισχύος, η μπαταρία 21700 παρέχει μια πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για τα ηλεκτρικά οχήματα, ηλεκτρονικά εργαλεία, καταναλωτικά ηλεκτρονικά, και άλλες εφαρμογές.


Η άνοδος της μπαταρίας 21700: Το μέλλον των μπαταριών λιθίου-ιόντων

Η μπαταρία 21700 γίνεται γρήγορα η επιλογή για εφαρμογές μπαταρίας ιόντων λιθίου. Με την υψηλή ενεργειακή ικανότητα και τη βελτίωση της ισχύος, η μπαταρία 21700 είναι έτοιμη να επαναστατήσει την αγορά, παροχή αποτελεσματικότερης και αξιόπιστης λύσης για μια σειρά εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών οχημάτων, ηλεκτρικών εργαλείων και καταναλωτικών ηλεκτρονικών.


21700 Μπαταρία - Το μέλλον της Τεχνολογίας Μπαταρίας

Η μπαταρία 21700 είναι μια νέα μπαταρία ιόντων λιθίου που είναι έτοιμη να επαναστατήσει τον τρόπο με τον οποίο οι ηλεκτρονικές συσκευές και τα ηλεκτρικά οχήματα .. Αυτή η νέα τεχνολογία μπαταρίας προσφέρει υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, μεγαλύτερο κύκλο ζωής, και χαμηλότερο συνολικό κόστος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μπαταρίες 18650.


Μπαταρία με δύο τροχούς είναι το μέλλον της ηλεκτρικής μεταφοράς

Η μπαταρία με δύο τροχούς είναι το μέλλον της ηλεκτρικής μεταφοράς. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί ηλεκτρικά ποδήλατα, σκούτερ, και άλλα μικρά οχήματα, να παρέχει μια αξιόπιστη και αποτελεσματική πηγή ενέργειας.


Δείτε περισσότερα