Πληροφορίες για τη

Η Greenway ιδρύθηκε το 2010. Από την αρχή, η Greenway έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει μόνο μπαταρίες, και αυτό εξακολουθεί να είναι η μοναδική μας εστίαση σήμερα. Η Greenway έχει ανταγωνιστεί σχεδόν σε κάθε βιομηχανία που χρησιμοποιεί φορητές συσκευές. Για παράδειγμα, στη βιομηχανία ηλεκτρονικών ποδηλάτων, με τα εξαιρετικά υψηλά πρότυπα ποιότητας, η Greenway έχει γίνει ο κυρίαρχος παίκτης. Το 2017, η K-Tech New Energy Co., Ltd έγινε θυγατρική της Greenway' s, η οποία παρέχει κυρίως διάφορες προηγμένες μπαταρίες λιθίου. Τώρα, έχουμε 2 επαγγελματικά εργοστάσια συνελεύσεων και 1 κυλινδρικό εργοστάσιο μπαταριών, που καλύπτεται με σχεδόν 500.000sq.ft, και περίπου 1500 υπαλλήλους. Από το τέλος του 2019, η Greenway και οι θυγατρικές της κατείχαν και ανακήρυξαν περισσότερα από 240 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων 24 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Η Co. τεχνολογίας Greenway, ΕΠΕ, η Νέα Ενεργειακή Co. Greenway, η ΕΠΕ και η νέα ενεργειακή Co. κ-τεχνολογίας, ΕΠΕ είναι όλες «εθνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας». Και είναι ISO-9001, ISO14001, OHSAS 18001 πιστοποιημένη εγκατάσταση πάρα πολύ. Η Greenway Manufacturing έχει μεγάλη εμπειρία με κάθε πτυχή της διαδικασίας σχεδιασμού και κατασκευής μπαταριών. Κάνουμε και κάνουμε σχεδόν τα πάντα στο εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας SMT - και το κάνουμε εδώ και δέκα χρόνια, βάζει το Greenway στην πρώτη γραμμή της κατασκευής μπαταριών. Από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού του προϊόντος μέχρι την παράδοση, η Greenway έχει την εμπειρία και τους πόρους για να βοηθήσει τους μηχανικούς σχεδιασμού να εξασφαλίσουν μια ομαλή διαδικασία σχεδιασμού και η διαχείριση του έργου πληροί τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης. Η ασφάλιση προϊόντων 5 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και το Ευρωπαϊκό Γραφείο στο Βέλγιο σας παρέχουν αποτελεσματική εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Οι κατασκευαστές μπαταρίας με δύο τροχούς θα σας πάρουν για να καταλάβετε: η ενοποίηση των ηλεκτρικών προτύπων μπαταρίας με δύο τροχούς είναι επιτακτικό

Ο κατασκευαστής μπαταρίας με δύο τροχούς σας λέει ότι στην καθημερινή ζωή, Περιστασιακά βλέπουμε κάποιες αναφορές για ηλεκτρικά ατυχήματα με δίτροχο οχημάτων. Ως πυρήνα ηλεκτρικά μέρη ηλεκτρικών δίτροχων οχημάτων, η μπαταρία οφείλεται επίσης στην ακούσια χρήση ή στην ποιότητα του ίδιου του προϊόντος.


Συμβουλές συντήρησης για προϊόντα μπαταρίας με δύο τροχό

Οι κατασκευαστές μπαταρίας με δύο τροχούς λένε ότι πολλοί άνθρωποι ελπίζουν ότι τα δίτροχα ηλεκτρικά οχήματά τους θα διαρκέσουν περισσότερο, έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς την καθημερινή μας συντήρηση των δύο τροχών προϊόντων μπαταρίας. Ας ρίξουμε μια ματιά.


Η αρχή των προϊόντων μπαταρίας Notebook.

Το προϊόν μπαταρίας Notebook είναι η μπαταρία στο notebook. Τώρα η χρήση επαναφορτιζόμενων μπαταριών είναι ένα από τα πλεονεκτήματα των φορητών υπολογιστών σε σχέση με τους υπολογιστές επιτραπέζιους εργασίας. Μπορεί να διευκολύνει πολύ τη χρήση φορητών υπολογιστών σε διάφορα περιβάλλοντα.


Μυστικό της μπαταρίας: Τι άλλο υπάρχει εκτός από την μπαταρία;


Εσωτερική δομή των προϊόντων μπαταρίας σημειωματάριο

Η εσωτερική δομή της μπαταρίας Notebook αποτελείται κυρίως από τρία μέρη: πυρήνα μπαταρίας, κυκλώματα ελέγχου φόρτισης και εκκένωσης, και γραμμή ανάδρασης θερμοκρασίας.


Ποια είναι τα μειονεκτήματα των μπαταριών ιόντων λιθίου- Κίνδυνοι και λύσεις


Ηλιακή δύναμη φορτιστής μπαταριών-εργασίας, ποσότητα και επιλογή


Ανάλυση των 10 πλεονεκτημάτων της LEV Μπαταρίας

Καλώς ήλθατε να αγοράσετε τα φθηνότερα και καλύτερη ποιότητα Τιμή LEV προϊόντα μπαταρίας από κατασκευαστές Κίνα.


Δείτε περισσότερα