OM OS

Greenway blev grundlagt i 2010. Greenway har fra starten ikke designet og produceret andet end batteripakker, og det er stadig vores eneste fokus i dag. Greenway har konkurreret i næsten alle brancher, der bruger bærbare enheder. For eksempel er Greenway blevet den dominerende aktør i e-cykelbranchen med sine usædvanligt høje kvalitetsstandarder. I 2017 blev K-Tech New Energy Co., Ltd et helejet datterselskab af Greenways, som hovedsageligt leverer forskellige avancerede lithiumbattericeller. Nu har vi 2 professionelle montagefabrikker og 1 cylindrisk batterifabrik, dækket med næsten 500.000 m² og omkring 1500 ansatte. Ved udgangen af 2019 ejede og erklærede Greenway og dets datterselskaber mere end 240 patenter, herunder 24 opfindelsespatenter. Greenway Technology Co, Ltd, Greenway New Energy Co, Ltd og K-tech New Energy Co, Ltd er alle "nationale højteknologiske virksomheder". Og de er ISO-9001, ISO14001, OHSAS 18001 certificeret facilitet også. Greenway Manufacturing har stor erfaring med alle facetter af design- og fremstillingsprocessen for batterier. Vi laver og gør næsten alt internt, herunder vores egen SMT - og vi har gjort det i ti år, sætter Greenway i spidsen for batteriproduktion. Fra de tidlige stadier af produktdesign til levering har Greenway erfaring og ressourcer til at hjælpe designingeniører med at sikre en problemfri designproces, og projektstyring opfylder leveringsplaner. 5 millioner us dollar produktforsikring og Europæiske Office i Belgien giver dig effektiv eftersalgsservice.

Se mere

NYHEDER

To hjul batteri producenter vil tage dig til at forstå: forening af elektriske tohjuls batteristandarder er afgørende.

Den tohjulede batteriproducent fortæller dig, at i hverdagen, Vi ser lejlighedsvis nogle rapporter om ulykker med to hjulede køretøjer. Som de elektriske dele af elektriske tohjulede køretøjer, batteriet skyldes også utilsigtet brug eller kvaliteten af selve produktet.

2021-09-28 Se mere

Vedligeholdelse tips til to hjul batteriprodukter

Tohjulede batteriproducenter siger, at mange mennesker håber, at deres to-hjulede el-køretøjer kan vare længere, så vi ikke kan klare os uden vores daglige vedligeholdelse af to hjul batteri produkter. Lad os se på det.

2021-09-30 Se mere

Princippet om Notebook Batteri produkter

Den Notebook Batteri produkt er batteriet i notesbogen. Nu brugen af genopladelige batterier er en af fordelene ved bærbare computere i forhold til desktop computere. Det kan i høj grad lette brugen af bærbare computere i forskellige miljøer.

2021-10-13 Se mere

Hemmeligheden bag batteripakken: Hvad er der ellers udover batteriet?


Intern struktur af bærbare batteriprodukter

Den interne struktur af Notebook Batteri består hovedsageligt af tre dele: batteri kerne, ladning og udledning kontrol kredsløb, og temperaturfeedback linje.

2021-10-16 Se mere

Hvad er ulemperne ved Lithium-ion batterier-farer og løsninger


Solar Power Batteri Oplader-arbejde, mængde og valg


Analyse af 10 fordele ved LEV Batteriet

Velkommen til at købe de billigste og bedste kvalitet Pris LEV Batteri produkter fra producenter Kina.

2021-04-01 Se mere

Se mere