за нас

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

За да разшири нашия глобален обхват, greenway отвори ново съоръжение в индонезия.


Революционна мобилност: иновацията на двуколесната батерия заема централна сцена


Акумулаторна литиево-йонна батерия: овластяване на бъдещето на преносима мощност

Акумулаторните li-ion батерии се появиха като иновация, променяща играта, което революционизира пейзажа на преносимите решения за захранване. Тези модерни устройства за съхранение на енергия захранват широка гама от електроника, което позволява по-голяма мобилност и устойчивост в ежедневието ни.


Електрическа мотоциклетна батерия: напредъкът в литиево-йонната технология задвижва бъдещето на устойчив транспорт

Нарастващата популярност на електрическите мотоциклети доведе до нарастващо търсене на надеждна, ефективна и дълготрайна електрическа мотоциклетна батерия. Литиево-йонната технология се появи като водещо решение, опаковайки повече енергия от традиционните оловно-киселинни батерии, което позволява по-дълъг обхват.


Предимствата на преминаването към 21700 батерия технология

Преминаването към 21700 батерия технология предлага редица ползи за редица приложения. С високата си енергийна плътност и подобрена мощност батерията 21700 осигурява по-ефективно и надеждно решение за електрически превозни средства, електроинструменти, потребителска електроника и други приложения.


Възходът на батерията 21700: бъдещето на литиево-йонните батерии

Батерията 21700 бързо се превръща в избор за приложения на литиево-йонни батерии. С високия си енергиен капацитет и подобрена мощност, батерията 21700 е настроена да революционизира пазара, осигурявайки по-ефективно и надеждно решение за редица приложения, включително електрически превозни средства, електроинструменти, и потребителска електроника.


21700 батерия-бъдещето на батерията технология

Батерията 21700 е нова литиево-йонна батерия, която е настроена да революционизира начина, по който се захранват електронни устройства и електрически превозни средства. Тази нова батерия технология предлага по-висока енергийна плътност, по-дълъг жизнен цикъл и по-ниски общи разходи в сравнение с традиционните 18650 батерии.


Двуколесната батерия е бъдещето на електрическия транспорт

Двуколесната батерия е бъдещето на електрическия транспорт. Тази иновативна технология е предназначена за захранване на електрически велосипеди, скутери и други малки превозни средства, осигуряващи надежден и ефективен източник на енергия.


Виж повече