за нас

Greenway е основана през 2010 г. От самото начало, Greenway е проектирало и произвеждало само батерии и това все още е нашият единствен фокус днес. Greenway се конкурира в почти всяка индустрия, която използва преносими устройства. Например, в сектора на електронните велосипеди, със своите изключително високи стандарти за качество, Greenway се превърна в доминиращ играч. През 2017 г., K-Tech New Energy Co., Ltd се превръща в изцяло притежавано дъщерно дружество на Грийнуей, което основно предоставя различни напреднали литиево-батерии клетки. Сега имаме 2 професионални завода за сглобяване и 1 цилиндрична батерия, покрита с почти 500,000sq.ft и около 1500 служители. Към края на 2019 г. Грийнуей и неговите дъщерни дружества притежават и декларират над 240 патента, включително 24 патента за изобретение. Грийнуей Технологии Ко, ООД, Грийнуей Ню Енерджи Ко, ООД и K-tech New Energy Co., Ltd са всички "национални високотехнологични предприятия". И те са сертифицирани по ISO-9001, ISO14001, OHSAS 18001 също. Greenway Manufacturing има богат опит с всеки фасет на дизайна и производствения процес на батериите. Ние правим и правим почти всичко в къщата, включително и нашия собствен SMT - и го правим от десет години, поставя Грийнуей начело в производството на батерии. От ранните етапи на дизайна на продукта чрез доставка, Greenway има опита и ресурсите, които помагат на инженерите да проектират гладко проектиране и да отговарят на графиците за доставка. 5 Million долар продуктова застраховка и Европейския офис в Белгия ви предоставят ефективна следпродажбена услуга.

Виж повече

новини

Производителите на двуколесни батерии ще ви вземат, за да разберете: обединението на стандартите за електрически двуколесни батерии е наложително

Производителят на двуколесни батерии ви казва, че в ежедневието от време на време виждаме някои доклади за аварии с електрически двуколесни превозни средства. Като основни електрически части на електрически двуколесни превозни средства, батерията се дължи и на неволна употреба или на качеството на самия продукт.


Съвети за поддръжка на двуколесни батерии

Двама производители на колесни батерии казват, че много хора се надяват, че техните двуколесни електрически превозни средства могат да издържат по-дълго, така че не можем да направим без ежедневната ни поддръжка на двуколесни акумулаторни продукти. Нека да го разгледаме.


Принципът на преносими батерии продукти

Продуктът на батерията за преносими компютри е батерията в тетрадката. Сега използването на акумулаторни батерии е едно от предимствата на преносимите компютри спрямо настолните компютри. Той може значително да улесни използването на преносими компютри в различни среди.


Тайната на батерията: Какво друго има освен батерията?


Какви са недостатъците на литиево-йонните батерии- Опасности и решения


Зарядни за акумулатори solar power-работа, количество и избор


Анализ на 10 предимства на лев батерия

Добре дошли да купите най-евтини и най-добри цени цена лев батерия продукти от производители китай.


Лев батерия презареждане механизъм и мерки за предотвратяване на презареждане

Добре дошли да купуват най-евтините и най-добро качество лев батерии продукти от производители китай.


Виж повече